marketing operations marketing i technologia
ÔĽŅ

Lubartow Kozlowek Janow Podlaski Poland Main Page/Strona Glowna japanilainen leuka portugalilainen italia neuvostoliittolainen kreikan kieli Finnish/Suomi Ranska tsekkiläinen englannin kieli puolalainen

Suosikki  |

poland
Jo yli tuhannen vuoden ajan on Euroopan historia vaikuttanut Puolan tämänpäivän... >>

European vacation: Länsi-Puolassa
European vacation in Poland - choose a place

Pensjonat Uroczysko Zaborek
Janów Podlaski,

Price / day: 85 EUR

phone(083)341 30 68

lisäätietoago


Poland wczasy Poland wakacje
travel
Wczasy w Polsce
travel Wczasy w Polsce
Huvittava: Kozlowek, Janow Podlaski, Torni: Lubartow

Puolan itäosissa

Kannattaa tutustua kohteeseen nimeltä //Kazimierz Dolny//, jossa voit nähdä kolme historiallista ristiä läheisellä vuorella. Täältä voit aloittaa matkan //Bialowieski// kansallispuistoon, joka on UNESCOn suojelulistoilla suurimpina erämaakohteina. //Krupia//, //Lublin//, //Kazimierz// ja //Janowiec// ovat lumoavia linnoja odottamassa historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneita.

Tässä osassa Puolaa on myös muita kiinnostavia nähtävyyksiä kuten //Czerniki// tai Pyhän Stanislasin kirkko vuodelta 1612 ja linnoitus vuodelta 1615. //Lublin// Lublinin kaupungissa järjestetään jokavuotinen suosittu festivaali kuten myös monia muita niin nuorille kuin vanhemmillekin tarkoitettuja tapahtumia . Myös tässä kaupungissa on paljon historiallisia kohteita, esimerkiksi kappeli 1300-luvulta. //Zamosc// oli yksi kolmesta puolalaiskaupungista, jotka kykenivät vastustamaan Ruotsin valloitusta Puolaan vuonna 1656.//Chelm// on vanha kaupunki, jonka keskustassa sijaitsee korkea kukkula kirkkoineen.

Tämän alueen ruokalajit ovat läheiset Bieszczadyn alueelle ja Puolan keskiosalle.

   
Go! travel Poland
Mailing: Write your e-mail address! You will receive the newest information about places to stay and about european vacation in Poland.

Across Poland
Kuulutus


Ota yhteyttä   Kuulutus   Arvonylennys   Sivukartta Copyright ©